Εισηγμένη αττική κεραμική στην Κύπρο, 6ος – 4ος αιώνας π.Χ.: μελέτη της μελανόμορφης και ερυθρόμορφης αττικής κεραμικής στην Κύπρο από την κυπροαρχαϊκή ΙΙ έως την κυπροκλασική ΙΙ περίοδο - Ψαρολογάκη, Αναστασία; Psarologaki, Anastasia (2020)
Η εργασία συνοδεύεται από υπολογιστικό φύλλο excel