Οι νόμοι και η σταθερότητα της πολιτείας στο έργο του Αισχύλου και του Σοφοκλή (Ορέστεια-Αίας-Αντιγόνη) - Χούντα, Ειρήνη (2020)
Η πολιτική και νομοθετική πορεία και εξέλιξη της Αθήνας του 5ου π.Χ. αιώνα μέσα από τις τρεις τραγωδίες της Ορέστειας του Αισχύλου, αλλά και τον Αίαντα και την Αντιγόνη του Σοφοκλή.