Ζητήματα μορφοφωνολογίας στη γλωσσική ποικιλία του Έμπωνα Ρόδου - Καπετανάκη, Μαρία Ραφαηλία (2020)
Η μεταπτυχιακή εργασία κατά λάθος αποθηκεύτηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ΄΄Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή'' ενώ το σωστό είναι ''Γλωσσολογία Νοτιοανατολικής Μεσογείου΄΄