Αιγυπτιακές επιδράσεις στη Μινωική θρησκεία - Νικόλαρου, Αντωνία-Χριστίνα (2020)
ΠΜΣ: Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από την Προϊστορική εποχή έως την Ύστερη αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή