Η παραγωγή πορφυρής βαφής στο αιγαίο κατά τη διάρκεια της εποχής του χαλκού - Δασκαλάκη, Εμμανουέλα (2020)
ΠΜΣ; Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από την Προϊστορική εποχή έως την Ύστερη αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή