Επιγραφικές μαρτυρίες - τεκμήρια για την εσωτερική οργάνωση των κυπριακών πόλεων-βασιλείων (6ος-4ος αι. π.Χ.) - Βερναρλής, Ευάγγελος (2020)
Μεταπτυχιακή διατριβή στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών ΄΄Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από την Προϊστορική εποχή έως την Ύστερη αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή΄΄