Τεχνικές ανάλυσης και βελτιστοποίησης νευρωνικών δικτύων βαθιάς μάθησης, αναγνώριση ψαριού με χρήση συνελικτικών νευρωνικών δικτύων - Αθανασίου, Βασίλειος (2020)
Η πλήρης εργασία βρίσκεται στο git κάτω από το σύνδεσμο https://github.com/athbill/mthesis