Σχεδίαση κρεμαστής πολυθρόνας εσωτερικού χώρου - Βελέζη, Περσεφόνη (2020)
Η παρούσα διπλωματική αφορά το σχεδιασμό ενός προϊόντος. Συγκεκριμένα σχεδιάζεται ένα έπιπλο, μια κρεμαστή πολυθρόνα εσωτερικού χώρου από το ταβάνι.