Οι ηθικές δεσμεύσεις των μαρτύρων του Ιεχωβά και ο τρόπος παρουσίασής τους μέσα από διαδικτυακές ιστοσελίδες - Μαρακάκη, Δήμητρα (2020)
Το θρησκευτικό κίνημα των Μαρτύρων του Ιεχωβά επεκτείνεται και διαδίδεται σταδιακά όλο και περισσότερο. Στην εποχή της τεχνολογίας την οποία διανύουμε, ακόμα ένας σημαντικός πόρος πληροφοριών για την διάδοση της θρησκείας αυτής είναι το διαδίκτυο. Πληθώρα ιστοσελίδων με σχετικό περιεχόμενο κατακλύζουν τον παγκόσμιο κυβερνοχώρο. Στόχος αυτής της εργασία είναι, πρωτίστως να διερευνηθεί διεξοδικά ένα σημαντικό ζήτημα, το οποίο είναι οι ηθικές δεσμεύσεις και πεποιθήσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Έπειτα, επόμενος στόχος είναι η διεξοδική μελέτη του περιεχόμενο των διαθέσιμων διαδικτυακών τόπων που σχετίζονται με την συγκεκριμένη θρησκεία. Οι ιστοχώροι που θα διερευνηθούν είναι, τόσο εκείνοι οι οποίοι στοχεύουν στην διάδοση και την ανάδειξη της θρησκείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά, όσο και ιστότοποι που τάσσονται ενάντια στο θρησκευτικό κίνημα αυτό και στις ανάλογες προσταγές που επιβάλλει.