Ανάπτυξη εθνικής στρατηγικής για τη μείωση των εκπομπών CO2 από τη ναυτιλία - Βιώνη, Μαρία - Ασημίνα (2019)
Η παρούσα εργασία με θέμα την ανάπτυξη εθνικής στρατηγικής για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) από τη ναυτιλία, αποτελεί μία προσπάθεια μελέτης και συγκέντρωσης των απαραίτητων στοιχείων που υποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ της ναυτιλιακής δραστηριότητας και του περιβάλλοντος.