Αναγνώριση χρονοσειρών με τον αλγόριθμο δυναμικής χρονικής στρέβλωσης - Ματζάκος Χωριανόπουλος, Ιωάννης (2019)
Το κυρίως κείμενο της εργασίας συνοδεύεται και από αρχεία κώδικα C++ και Matlab καθώς και τα αρχεία των χρονοσειρών.