Ιχθυοκοινότητα της υποπαραλιακής ζώνης των νησιών των Κυκλάδων: αρχική μελέτη του τροφικού δικτύου της - Κουτσαβέλης, Νικόλαος (2019)
Αξίζει να σημειωθεί ότι επρόκειτο για πρώτη προσπάθεια μιας τέτοιας μελέτης, ως αντικείμενο πτυχιακής διατριβής.