Αποκατάσταση υποβαθμισμένων οικοσυστημάτων σε χώρους διάθεσης απορριμμάτων με την εγκατάσταση μεσογειακής βλάστησης: η περίπτωση του χώρου διάθεσης απορριμμάτων των Άνω Λιοσίων Ν. Αττικής - Γκαλογιάννης, Κωνσταντίνος; Gkalogiannis, Konstantinos (2019)
Η διατριβή δεν υλοποιήθηκε στο πλαίσιο κάποιου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών