Ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων και αριθμοδεικτών επιχειρήσεων εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών του υποκλάδου ιατρικών υπηρεσιών - Παπαζήση, Μαρία Δήμητρα (2019)
Η παρούσα εργασία ασχολείται με τη χρηματοοικονομική ανάλυση των τεσσάρων εισηγμένων στο Χ.Α.Α. εταιριών παροχής υπηρεσιών υγείας: ΙΑΣΩ Α.Ε., ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε., EUROMEDICA A.E., και ΥΓΕΙΑ Α.Ε.