Πανευρωπαϊκά συστήματα παροχής γεωργικών συμβουλών - Τεχνοοικονομική αξιολόγηση ενος εθνικού συστήματος - Παπακωνσταντίνου, Μαρία; Μπότσαρης, Ιωάννης (2019)
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: Τεχνολογίες & Διοίκηση > Δίκτυα Υπολογιστών & Επικοινωνιών