Οι αρσενικότητες στο ποδόσφαιρο: προσεγγίζοντας το φύλο μέσα από το ενδεδυμένο σώμα - Τσογγάρη, Δώρα (2019)
Η σύντομη εθνογραφική μελέτη των ενδεδυμένων ποδοσφαιρικών αρσενικοτήτων παρατηρώντας το ένδυμα και το υπόδημα ως μέσα συγκρότησης αρσενικοτήτων, ως μέσα ανάδειξης της σεξουαλικότητας των ποδοσφαιριστών μίας ερασιτεχνικής ομάδας. Ειδικά το καθημερινό τους ντύσιμο, αλλά και οι διαπραγματεύσεις του επαγγελματικού τους ενδύματος (στολή) δείχνουν εναργώς το πώς η κοινωνική νόρμα σωματοποιείται. Δείχνουν επίσης το πώς το ποδοσφαιρικό ένδυμα εν γένει ενσαρκώνει αξίες και ιδανικά κοινωνικά προβεβλημένα, το πώς προκρίνεται και αναπαράγεται το μυώδες ανδρικό σώμα και η επίδειξη συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων και το πώς αυτοί οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας γ΄ εθνικής κατηγορίας συγκροτούν και αναπαράγουν έμφυλα πρότυπα, πρότυπα σεξουαλικότητας και σώματος.