Η περιβαλλοντική νομοθεσία στην Ελλάδα: η περίπτωση του νησιού της Ρόδου - Παπαγιώργη, Σεβαστή (2019)
Η παρούσα διπλωματική εργασία αφορά στην ανάδειξη της ελληνικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας καθώς και στο πώς αυτή εξειδικεύεται στην περίπτωση του νησιού τη Ρόδου. Παράλληλα, προσπάθεια γίνεται να αναδειχθεί η περιβαλλοντική δυναμική, που παρουσιάζει, το ιδιαίτερο ως οικοσύστημα νησί της Ρόδου, τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτιστικό και οικονομικό πλαίσιο.