Ανάπτυξη σχολικών μονάδων ως αυτοαναφορική διαδικασία βελτίωσης της οργανωσιακής μάθησης και νοημοσύνης: το παράδειγμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας - Αγγελάκου, Εξακουστή-Πετρούλα (2019)
Η παρούσα διατριβή εκπονήθηκε στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος).