Γνωστική αναπαράσταση κοινωνικών κατηγοριών: εμπειρική διερεύνηση μαθητών δημοτικού σχολείου - Τηλιακού, Αναστασία (2019)
Ως συνοδευτικό υλικό της εργασίας είναι ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο παρατίθενται μέσα στην εργασία.