Ο ρόλος και η σημασία των πληροφοριακών συστημάτων στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. - Φωτιάδου, Γιαννούλα Ειρήνη (2019)
Στην εργασία αυτή αναφέρομαι στα πληροφοριακά συστήματα. Ποια από αυτά χρησιμοποιούνται στις εταιρείες και ποίος είναι ο ρόλος τους. Στον σκοπό γενικά των πληροφοριακών συστημάτων σε μια επιχείρηση, στα μειονεκτήματα αλλά και στα πλεονεκτήματα που έχουν. Θα αναφερθώ πως ο ανταγωνισμός σύμφωνα με τον Michael Porter επηρεάζει τα πληροφοριακά συστήματα και πως μπορούν οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν και να εξελιχθούν σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.