Η χρήση των μέσων κοινωνικών δικτύωσης από τους νέους καταναλωτές στο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής: η περίπτωση του instagram - Βασιλάκη - Τζεβελέκου, Θεοδώρα (2019)
Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται ως ψηφιακή εποχή αφού πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα. Συνεπώς, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ικανότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί βασικό αντικείμενο μελέτης για την επιστήμη του μάρκετινγκ.Πιο συγκεκριμένα, ασχολήθηκα με το Instram ως εργαλείο του μάρκετινγκ και το πώς επηρεάζει την συμπεριφορά των νέων καταναλωτών, ποίες ανάγκες τους καλύπτει. Σκοπός τη εργασίας μου είναι να καταλάβουμε με ποιον τρόπο τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα το Instagram επηρεάζουν την συμπεριφορά του καταναλωτή και πιο συγκεκριμένα του νέου καταναλωτή.