Η νοηματοδότηση των σχέσεων και της επαφής της Ελλάδας με την Ευρώπη στα σχολικά εγχειρίδια στην Α'βάθμια και Β'βάθμια εκπαίδευση της Ελλάδας - Κανέλλου, Κυριακή (2019)
Μελετήθηκαν όλα τα βιβλία Ιστορίας στην Α βάθμια και Β βάθμια εκπαίδευση σχετικά με την νοηματοδότηση των σχέσεων και της επαφής της Ελλάδας με την Ευρώπη.