Mediterranean odorscapes: the role of plants' volatile organic compounds in pollination networks - Καντσά, Αφροδίτη (2019)
Η διδακτορική διατριβή, στην έντυπη μορφή της, συνοδεύεται από ένα CD-ROM, το οποίο περιέχει υλικό του Παραρτήματος για το Κεφάλαιο 2.