Ανάπτυξη συστήματος διαρκούς αξιολόγησης της διδασκαλίας μαθημάτων (University Continuous Evaluation System) - Βούλγαρης, Ιωάννης (2018)
Η τεχνολογία με την πάροδο του χρόνου τείνει να εισβάλλει στην καθημερινότητά μας όλο και περισσότερο, με τη ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου να επιφέρει πραγματική επανάσταση στον χώρο της πληροφορίας. Μέσω του παγκόσμιου δικτύου υπολογιστών προσφέρεται με όλο και μικρότερο κόστος, μία ευρεία κλίμακα υπηρεσιών. Το διαδίκτυο παρακάμπτοντας δύσκολες και χρονοβόρες διεργασίες αποσκοπόντας σε μία αποτελεσματικότερη, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη προσέγγιση. Αυτή η αντιμετώπιση δίνει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε τεράστιο όγκο δεδομένων, που ο χρήστης, διαχωρίζει, επιλέγει και αξιολογεί. Η αξιολόγηση της απόδοσης έργου, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οργανωτικές λειτουργίες για αποτελεσματική διοίκηση ανθρώπινων πόρων, σε οργανισμούς όπως και αυτόν του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στην παρούσα προπτυχιακή διατριβή, οι χρήστες, φοιτητές και καθηγητές, αξιοποιώντας αυτή την δυνατότητα, συμβάλλουν στη σχεδίαση ενός πληροφοριακού συστήματος συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα συνδράμουν στην ανάλυση και υλοποίησή του, εκσυγχρονίζοντας το θεσμό της διδασκαλίας, αναβαθμίζοντας έτσι κατά πολύ το διδακτικό έργο.