ΜΜΕ και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς: πως επηρεάζουν την λειτουργία του πολιτικού συστήματος - Χάμπας, Γιώργος (2018)
Στην πτυχιακή εργασία, αναλύεται η λειτουργία των ΜΜΕ, καθώς επίσης και οι θέσεις των κομμάτων για τα ΜΜΕ. Τέλος γίνεται αναφορά στην επιρροή που ασκείται από τα ΜΜΕ στην λειτουργία του πολιτικού συστήματος.