Χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου των τηλεπικοινωνιών (2008-2012) - Χαλικιάς, Ιωάννης (2018)
Στην συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία πραγματοποιείται η χρηματοοικονομική ανάλυση δύο εκ των μεγαλύτερων εταιριών τηλεπικοινωνίας ,οι οποίες τηρούν τις οικονομικές τους καταστάσεις με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς. Προκειμένου να τεκμηριωθεί η οικονομική τους πορεία με την χρήση των κατάλληλων δεικτών κατά τα έτη 2008-2012 (κατά την διάρκεια της οικονομικής ύφεσης) που επηρέασε το ελληνικού οικονομικό περιβάλλον.