Διερεύνηση - καταγραφή των αντιλήψεων των κατοίκων του Νομού Ξάνθης αναφορικά με τις επιπτώσεις των μεγάλων ετήσιων τουριστικών εκδηλώσεων της πόλης. - Γιαϊτζή, Βενετία (2018)
Η εργασία με τίτλο «Διερεύνηση – καταγραφή των αντιλήψεων των κατοίκων του Νομού Ξάνθης αναφορικά με τις επιπτώσεις των μεγάλων ετήσιων τουριστικών εκδηλώσεων της πόλης», αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αφορά στο θεωρητικό μέρος της εργασίας και περιλαμβάνει τα κεφάλαια 1 έως 4. Στο δεύτερο μέρος της εργασίας περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα της έρευνας καθώς γίνεται και σύγκριση με τα αποτελέσματα από αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Χίου. Το δεύτερο μέρος, αφορά τo κεφάλαιο 5.