Δυναμικά Συστήματα και Θεωρία Διακλαδώσεων - Γκορμπάτσης, Σπύρος (2018)
Ένα δυναμικό σύστημα περιγράφει την μεταβολή των στοιχείων ενός χώρου στο πέρασμα του χρόνου. Τέτοια συστήματα έχουν εφαρμογή σε επιστήμες όπως η φυσική, η χημεία, η βιολογία και τα οικονομικά.