Η πορεία του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας στην περίοδο της κρίσης - Τζεβελέκη, Ελένη (2018)
Μαζί με το αρχείο της πτυχιακής επισυνάπτω και ένα αρχείο excel το οποίο περιέχει αριθμοδείκτες και δεν μπορούσε να ενταχθεί μέσα στο υπόλοιπο κείμενο.Έχει μετατραπεί σε pdf.