Διατροφικές συνήθειες και χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής σε δείγμα του πληθυσμού διαφόρων περιοχών της Ελλάδας (επιδημιολογική μελέτη ΠΑ.ΜΕ.ΔΥ.). - Ηλιάκη, Ελένη (2018)
Η Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.) αποτελεί μία μεγάλου εύρους πανελλαδική έρευνα που δεν έχει επαναληφθεί μέχρι σήμερα σε εθνικό επίπεδο. Η ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ. πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη κι άλλων εθνικών φορέων.