Πληροφοριακά συστήματα στη ναυτιλία - Βανίλι, Ελιάν (2018)
Το θέμα έχει ως επίκεντρο τις καινοτομίες του πληροφοριακού τομέα μιας ναυτιλιακής εταιρίας. Κυρίως επισημαίνει και μελετά τα πληροφοριακά συστήματα που λειτουργεί η ναυτιλιακή βιομηχανία σήμερα, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτά δρούν ως καταλύτες στην απλούστευση και την διευκόλυνση των επιχειρηματικών διαδικασιών.