Συγκριτική αξιολόγηση μεθόδων προσδιορισμού της εμπειρίας του χρήστη, με έμφαση στα συναισθήματα, για την ανατροφοδότηση της σχεδιαστικής διαδικασίας - Κασπαρίδου, Ευγενία (2018)
Τι είναι η εμπειρία του χρήστη και ποιες παράμετροι την επηρεάζουν; Στα πλαίσια αυτής της διπλωματικής γίνεται κριτική καταγραφή, επιλογή και εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων αξιολόγησης που επικεντρώνονται στην αλληλεπίδραση χρήστη/ψηφιακού συστήματος και την παραγόμενη εμπειρία. Μέσα από την δοκιμή των μεθόδων αυτών και την σύγκριση των αποτελεσμάτων που προκύπτουν, στόχος είναι να καταδειχθούν οι δυνατότητες και αδυναμίες κάθε μίας και στη συνέχεια να προταθεί ένα πληρέστερο σχεδιαστικό πλαίσιο το οποίο θα καθοδηγεί τον designer στη σχεδίαση.