Ανάλυση Δεικτών Αξιοπιστίας: Μελέτη Επιβιωσιμότητας - Σωτηριάδου, Ελισάβετ (2018)
Τα μοντέλα οργανώθηκαν και προγραμματίστηκαν σε περιβάλλον Matlab. Tα αποτελέσματα βασίστηκαν στις διάφορες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν για κάθε μοντέλο κάτω από εναλλακτικές παραδοχές για τις τυχαίες μεταβλητές του συστήματος και υπό διαφορετικές συνθήκες.