Η χρήση της φωτογραφικής εικόνας στη γεωγραφία - Φουρνογεράκη, Διονυσία (2018)
Σε αυτήν την ενότητα θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αναπτυχθεί η εργασία. Δηλαδή θα αναφερθούν και θα σχολιαστούν οι ενότητες που θα περιέχονται σε αυτήν. Αρχικά, θα παρατεθούν τα περιεχόμενα και οι ευχαριστίες. Μετά από την περίληψη θα ακολουθήσει η εισαγωγή. Στην εισαγωγή εμπεριέχονται η χρησιμότητα και ο σκοπός της εργασίας καθώς και δύο λόγια για τις βασικές έννοιες που θα επεξεργαστούν στη συνέχεια. Το επόμενο κεφάλαιο αφορά τη μεθοδολογία, τα υλικά καθώς και μία αναλυτικότερη ιστορική ανάλυση πάνω στις έννοιες που πραγματεύεται η εργασία. Ακολουθεί η ανάλυση, η οποία είναι και το βασικότερο μέρος της εργασίας. Εδώ αναλύεται η χρήση της φωτογραφίας στο παγκόσμιο περιοδικό National Geographic σε βάθος, καθώς και μία κατηγοριοποίηση των φωτογραφιών του περιοδικού. Στο κομμάτι της ανάλυσης, εμπεριέχεται και ένα κεφάλαιο στο οποίο θα επιλεχθούν και θα σχολιαστούν κάποιες φωτογραφίες. Η εργασία θα κλείσει με τα συμπεράσματα και τέλος θα παρατεθεί η βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε για την διεκπεραίωση της