Μάρκετινγκ αγροδιατροφικών προϊόντων σε νησιά με παράδειγμα τυροκομικών επιχειρήσεων στη Λέσβο - Σκόρδου, Ιρίνα (2018)
Στην εργασία αυτή παρουσιάζονται τα προβλήματα που συναντώνται από μικρο μεσαίες αγροδιατροφικές επιχειρίσεις σε νησιά , με παράδειγμα τυροκομείων στη Λέσβο . Και μετά από μια έρευνα παρουσιάζονται κάποιες λύσεις που μπορούν να κάνουν οι επιχειρηματίες για να καλυτερέψουν την θέση την αγορά.