Οι επιπτώσεις της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην κρατική διαφθορά (Η περίπτωση του χρηματοπιστωτικού τομέα) - Loukopoulos, Odysseas; Λουκόπουλος, Οδυσσέας (2018)
Βιβλιογραφική έρευνα σε πεδίο ξένης σύγχρονης βιβλιογραφίας