Verification of ship compliance according to industry Standards in Ship-to-Ship Transfer operation. - Ζενιός, Ανάργυρος (2018)
Η παρούσα εργασία έχει ως γλώσσα συγγραφής την Αγγλική. Συνοδευτικός εκτεταμένος πρόλογος 8 σελίδων είναι διαθέσιμος