Σχεδιασμός και εφαρμογή διαδραστικών προσομοιώσεων για την επαγγελματική ανάπτυξη στελεχών του τουρισμού - Φελεκίδου, Ρεβέκκα (2018)
Η εργασία συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο υπάρχουν 5 σενάρια που παίζουνε ξεχωριστά. Πρέπει να επιλεχθούν όλα τα αρχεία του κάθε σεναρίου και να τα ανοιχτούν με χρήση (κατά προτίμηση VLC)