Μεγάλα υπολογιστικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο: ανάλυση υποδομών και υπηρεσιών - Κωσταντίνου, Χριστόδουλος (2018)
Στα παραρτήματα έχει τοποθετηθεί το ερωτηματολόγιο, ένα σύνολο σελίδων για το Κυβερνητικό Υπολογιστικό Νέφος G Cloud και μικρό απόσπασμα από τον ετήσιο απολογισμό του δικτύου ΕΔΕΤ 2015