Σχεδίαση αυτόματου συστήματος αποθήκευσης και δοσομέτρησης ελληνικού καφέ και ζάχαρης - Δημόπουλος, Αντώνης (2017)
Σχεδιασμός μικρού σε μέγεθος συστήματος, ενσωματωμένο στο εσωτερικό πλαίσιο καφετιέρας ελληνικού καφέ, το οποίο κατά τη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ με τη βοήθεια καφετιέρας, θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αυτόματα την ακριβή δοσομέτρηση του καφέ και της ζάχαρης στο δοχείο βρασμού του μείγματος. Ακόμα, το συγκεκριμένο σύστημα θα αποθηκεύει και θα προστατεύει τον καφέ και τη ζάχαρη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθήκευσης διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και τις ιδιότητες των υλικών αυτών.