Εισαγωγή στην μη τυπική ανάλυση με εφαρμογές και έμφαση στους p-αδικούς αριθμούς - Νάκα, Χρυσούλα (2017)
Στην παρούσα πτυχιακή θα δούμε μια εισαγωγή στην μη τυπική ανάλυση, δηλαδή στην ανάλυση που ασχολείται με απειροελάχιστους αριθμούς. Έπειτα θα δούμε πως κατασκευάζουμε τους υπερπραγματικούς αριθμούς και αφού έχουμε κατασκευάσει τα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται η μη τυπική ανάλυση θα δούμε κάποιες εφαρμογές σε γνωστά μας θεωρήματα όπως για παράδειγμα θεωρήματα του διαφορικού λογισμού. Τέλος θα κάνουμε μια εισαγωγή στους p-αδικούς αριθμούς θα δούμε πως κατασκευάζονται όπως επίσης και κάποια παραδείγματα.