Μελέτη περίπτωσης χρήσης διηλεκτρικών αισθητηριών και παρακολούθηση στην παιδαγωγική διαδικασία σύνθετων υλικών - Ρατόπουλος, Δημήτριος (2017)
Η παρακολούθηση των σύνθετων υλικών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τμή-ματα κατά την παραγωγή σύνθετων υλικών στο χώρο της βιομηχανίας. Συγκεκριμένα στις μέρες η παρακολούθηση της διαδικασίας της σκλήρυνσης αποτελεί ένα αναπόσπαστο της παραγωγής βιομηχανιών μεγάλου βεληνεκούς καθώς προσφέρει μια μεγάλη πληθώρα πλεονεκτημάτων. Σκοπός της εν λόγω διπλωματικής εργασίας είναι η ανάδειξη της χρήσης των διηλεκτρικών αισθητήρων κατά την παρακολούθηση της διαδικασίας σκλήρυνσης συνθέτου υλικού με χρήση καλουπιού και δημιουργία κενού αέρος.