Επαύξηση της εμπλοκής των αθλητών ιστιοπλοΐας στις προπονήσεις, με τη βοήθεια της παιχνιδοποίησης (Gamification) - Μωράκης, Δημήτρης (2017)
Στη συγκεκριμένη εργασία εξετάζεται το πλαίσιο της παιχνιδοποίησης, πραγματοποιώντας μελέτη του περιεχομένου, του τρόπου επίδρασης στην ανθρώπινη ψυχολογία και τους τρόπους εφαρμογής. Το πλαίσιο εισάγεται στις προπονήσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, με σκοπό να σχεδιαστεί μία εφαρμογή, η οποία παιχνιδιοποιεί την διαδικασία.