Η επιρροή του μείγματος μάρκετινγκ στην επιλογή τουριστικού καταλύματος - Μητρογιάννης, Κωνσταντίνος (2017)
Η εργασία αναφέρεται στον τρόπο που το μείγμα μάρκετινγκ επιδρά στις επιλογές των νεαρών ατόμων στην επιλογή τουριστικού καταλύματος. Ποιοι παράγοντες δηλαδή, παίζουν ρόλο στα νεαρά άτομα για την επιλογή του καταλύματός τους. Η εργασία παραγματοποιήθηκε με συμπλήρωση ερωτηματολογίων και τα αποτελέσματα ήταν απολύτως έγκυρα.