Διδάσκοντας την ρωσική γλώσσα σε δίγλωσσα παιδιά στην Ελλάδα: παιδαγωγική τεχνική: γλωσσολογικά κατάλληλη πρακτική με χρήση ΤΠΕ: μη κερδοσκοπικό σχολείο ΝΟΤΑ - Σιν, Όλγα (2017)
Παιδαγωγική τεχνική "Γλωσσολογικά κατάλληλη πρακτική (Linguistically Appropriate Practice)" με χρήση ΤΠΕ σε δίγλωσσα (ρωσο-ελληνόφωνα) παιδιά στο μη κερδοσκοπικό σχολείο ΝΟΤΑ για διδασκαλία της ρωσικής ως μητρικής γλώσσας