Μελέτη της εξάρτησης των I-V χαρακτηριστικών φωτοβολταικού συστήματος από τη θερμοκρασία - Νίκου, Γεώργιος (2017)
Η μελέτη της εξάρτησης των Ι-V χαρακτηριστικών από την θερμοκρασία περιβάλλοντος και δωματίου