Η θαλάσσια βιολογία ως λόγος και εικόνα στο αναλυτικό πρόγραμμα και τα σχολικά εγχειρίδια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: μία διαθεματική διδακτική προσέγγιση - Μυρωνάκη, Άννα (2017)
Διδακτορική Διατριβή - Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών - Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ - Πανεπιστήμιο Αιγαίου