Σουπρεματισμός - Κυβοφουτουρισμός: η περίπτωση του Μάλεβιτς και το κίνημα LEF: παραγωγή διαδραστικής εκπαιδευτικής εφαρμογής - Κουτσαφάς, Ιωάννης (2017)
Στο δεύτερο μέρος της εργασίας έχει δημιουργηθεί ένα ψηφιακό μουσείο, το οποίο υπάρχει στο συνοδευτικό DVD.