Ρομποτικό σύστημα με τρεις βαθμούς ελευθερίας που ακολουθεί μία γραμμή μέσω ελέγχου οπτικής ανατροφοδότησης (Visual servo control) - Μπαρτζελιώτης, Ευγένιος (2017)
Συμπληρωματικό υλικό : κώδικας σε Matlab και το ρομποτικό σύστημα