Σχέση ανθρώπου-χλωρίδας στη λαογραφία:διερεύνηση των περιβαλλοντικών μηνυμάτων στα λαογραφικά κείμενα :δημοτικά ποιήματα(τραγούδια) και παροιμίες - Ασουχίδου, Δέσποινα (2017)
Σχέση ανθρώπου-χλωρίδας στη λαογραφία. Διερεύνηση των περιβαλλοντικών μηνυμάτων στα λαογραφικά κείμενα :Δημοτικά ποιήματα (τραγούδια) και παροιμίες.